Syksy on kirjojen aikaa!

Syksy on saapunut pimenevine iltoineen ja lämpimine väreineen.

On aika istahtaa sohvan nurkkaan pehmeän viltin kera ja etsiä käsiinsä uusi kirja. Ilmat viilenevät, mutta lämmin tee tai lasillinen lempipunaviiniä lämmittää hyvän kirjan ääressä.

Kynttilän liekki tanssii rauhallisesti, ja sen valo valaisee kirjan sivuja kuin pieniä salaisuuksia, jotka odottavat paljastamistaan. Syksyisen sateen rapina ikkunalaudalla luo taustamusiikkia.

 

Sivujen kääntämisen kahinaa, kertomuksia rakkaudesta, seikkailuja, historiallisia tapahtumia ja tieteellisiä löytöjä. Jokainen sivu vie mukanaan uuteen todellisuuteen ja kertoo siitä, kuinka maailma on vielä täynnä kiehtovia tarinoita odottamassa, että ne löydetään.

Syksy on aikaa, jolloin luonto valmistautuu lepoon, ja minä teen samoin kirjojen parissa. Se on aikaa, jolloin voin antaa mieleni levätä ja antaa mielikuvitukseni lentää vapaasti. Kirjat voivat avata uusia maailmoja ja tuoda tuoreita näkökulmia elämän eri osa-alueisiin tai muistuttaa menneestä ja kertoa eteenpäin historiaamme.

Kun sateen ropina ulkona voimistuu ja ilta pimentyy entisestään, tiedän, että tämä hetki on minun. Syksyinen lukuhetki on enemmän kuin vain kirjan lukemista. Se on rentoutumista, hetkessä olemista, ymmärtämistä ja lapsen omaista seikkailua.

Jos sinulla on haaveena julkaista oma kirja ja tarvitset taittoapua, ota rohkeasti yhteyttä! Me Hausassa rakastamme kirjoja ja haluamme mielellämme auttaa, että sinä tai yrityksesi saatte tarinanne muistiin käsinkosketeltavana kirjana!

/Piritta, Hausa

Edellinen
Edellinen

Useita uusia kirjoja yhteistyössä Librarian kanssa

Seuraava
Seuraava

Mauno Koivisto - Täkters President on tullut painosta!